Våra Tjänster

Löpande fastighetsskötselVi erbjuder nu fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete. Ett löpande avtal kanske är det enklaste alternativet för de flesta föreningar men vi ger också möjligheten för de mindre föreningarna att köpa fastighetsskötsel per timme, föreningen kan sedan avropa dessa efter behov och önskemål. Vi har bra erbjudanden för alla typer av föreningar oavsett storlek. 


Vicevärd

Många väljer att outsourca fastighetsskötsel för att på bästa sätt effektivisera sin verksamhet. Ett utmärkt alternativ är att anlita oss för personaluthyrning av vicevärd. Oavsett dina behov ser vi till att hitta rätt personal.


Trappstäd

Ta hjälp av oss för att hitta personal till trappstädning. Vi bemannar och hjälper ditt företag eller BRF med trappstäd av hög nivå. Du kan känna dig trygg med att anlita oss då vi endast erbjuder kunnig och motiverad bemanning.


Yttre miljö

Oavsett du är privat fastighetsägare eller ingår i BRF är du medveten om yttre miljö och dess påverkan på fastigheters välmående. Anlita oss för att hyra kompetenta medarbetare som sköter fastighetsskötseln. Vi bemannar alltid med personal anpassad specifikt för ditt uppdrag.

Allt i allo

Vår personaluthyrning innebär en trygghet för dig som fastighetsägare eller BRF. Våra anställda är erfarna arbetare som kan hjälpa dig med allt i allo verksamhet inom fastighetsskötsel. 


Hitta rätt personal via oss och slipp oroa dig för att fastigheten inte sköts ordentligt. Vi bemannar med anpassade alltiallo anställda till fastigheterna. Genom att anlita oss kan du förvänta dig ett professionellt genomfört arbete.

Trädgårdsarbete

Anlita oss för att få hjälp med skötsel av trädgård, oavsett om det gäller privata fastigheter eller medlemmar i BRF. Vi ser till att hjälpa dig hitta personal som har erfarenhet av trädgårdsarbete. Personaluthyrning är kostnadseffektivt då du inte betalar mer, men garanteras kompetent personal.

Snöskottning & Isborttagning

Vi erbjuder Snöröjning och takskottning för företag och fastighetsbolag. Vi skottar stora och små industritak, skottar och sandar gångvägar och sköter snöröjning av trottoarer, parkeringar m.m. 


Ofta jobbar vi på avtal för hela vintern med avtalsskottning, på vis kan du känna dig trygg och har en hantering oavsett om det är mycket eller lite snö. 


Vi skottar också åt mindre fastighetsägare / större villor. Här är vi snabbt på plats för att göra garageuppfarten snöfri eller att skotta en gång från ytterdörr till postlåda – alla dagar i veckan. Har du inte ett avtal? När du ringer kan vi ordna så att skottningen sätter igång omgående.

MB Team utför tjänster inom

Klicka på respektive område för mer information